Flame Institute SCF 18 Near Chawla Lights Phase 7 Mohali Chandigarh 9888949978
0

Shopping cart

Close

No products in the cart.

  • Flame SCF 18 Near Chawla Lights Ph-7 Mohali 9888949978

May 2016 Current affairs Ques-Ans

MAY 2016 Current affairs Questions Answer

  1. Sakshi Malik is associated with which sports?

ANS-Wrestling

  1. What is the India’s rank in The Economist’s crony-capitalism index 2016?

ANS-9th

  1. ‘Harmukh Khadi Gram Udyog Sansthan’ has been set up in which city of Jammu and Kashmir?
    ANS-Srinagar
  2. The Agrasen ki Boali is located in which city of India?
    ANS-New Delhi
  1. “UBIN” drive has been started for start-ups to begin their new businesses without any delays. What does UBIN stands for?
    ANS-Unique Business Identification Number
  1. Which state government has recently accorded minority status to the Jain community?
    ANS-Gujarat
  2. Which state government of India will set up Asia’s first Rice Technology Park?
    ANS-Karnataka
  3. Who is the author of the book “Anubandh”?
    ANS-Ela Bhatt
  4. Who has won the 2016 Mutua Madrid Open Men’s Singles title?
    ANS-Novak Djokovic
  5. Who has won the 2016 Mutua Madrid Open Women’s Singles title?

ANS-Simona Halep

5/5 - (6 votes)

You May Also Like

Maharaja Ranjit Singh (AFPI) result 2027 FOR BEST AFPI COACHING Online Coaching Only 49/-  Click here  FLAME INSTITUTE  SCF 18...
****Top Amazing Facts About The Human Body****** Here are wacky facts about human body : – **The largest organ in...
>> TERMS ASSOCIATED WITH SPORTS << ******************************** 1. Badminton – Drop, Smash, Ione, deuce, Clash Service 2. Baseball – Bunting,...
Mai Bhago Armed Forces Preparatory Institution for Girls, Mohali Online Coaching   Click here  FLAME INSTITUTE  SCF 18 PHASE 7 NEAR...
Call Now Button